logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

 
ARE YOU READY TO TAKE THAT STEP

Masterclass Hinterglemm – Oostenrijk

IMPROVEMENT CAMPS – OOSTENRIJK

 

Heb je al jaren geen skiles meer gehad? Ben je benieuwd naar de verschillende skitechnieken of wil je simpelweg beter leren skiën? Dan is dit Camp echt iets voor jou!

Met dit Camp kun je je eigen skiniveau verbeteren, zodat je daar de hele winter nog plezier van kan hebben. Tijdens de trainingen gaan we jouw houding verbeteren en je kan zich ontwikkelen in verschillende technieken, denk bijvoorbeeld aan korte bochten, carven en buckels skiën.

De groep bestaat uit skifanaten die graag in zichzelf willen investeren om beter te worden. Het wordt gegarandeerd een super gave week met echte wintersportliefhebbers!

Tijdens de hele week is er iemand van ons aanwezig als host. De host organiseert leuke activiteiten en is natuurlijk beschikbaar voor alle vragen. Er worden tijdens de week ‘Technical Sessions’ (zoals een waxen/slijpen workshop of Lawinetraining), video analyses en gezellige après-ski middagen georganiseerd.

vanaf: € 1.475,-

 

Locatie: Hinterglemm
Duur: 1 week

Meer weten

VERBLIJF
Hotel Gollingerhof

We verblijven deze week in Hotel Gollingerhof, in het centrum van Hinterglemm. De dichtstbijzijnde lift is op slechts op 200 meter lopen.
Dit sfeervolle 3-sterren hotel is grotendeels gerenoveerd, in Oostenrijkse stijl.

Lees meer
abc
SKIGEBIED
Skicircus Saalbach

Het skigebied van Skicircus Saalbach heeft maar liefst 276 km piste met ruim 70 moderne liften. Door de vele sneeuwkanonnen is het sneeuwzeker en door de keuze van de week is het nog erg rustig op de piste.

Meer lezen
abc
COACHING
Hoog opgeleide Skileraren

De skitrainers zijn bekend in het skigebied en weten dus de beste plekjes te vinden. Ze zijn hoog opgeleid (minimaal Landes 2) en weten daardoor precies waar ze met jou op kunnen trainen. In groepjes van maximaal 8 skiërs gaan ze de piste op om te trainen in verschillende skitechnieken.

PROGRAMMA
Wat staat je te wachten?!

Tijdens de week staat skiën uiteraard centraal. Iedere dag krijg je waardevolle tips en kun je nieuwe dingen uitproberen. Na het skiën zijn er verschillende techniek sessies, maar er is ook vooral tijd voor gezelligheid.

Iedere avond organiseert de reisleider een leuke activiteit waar je aan kan (maar niet moet) deelnemen.

Meer lezen
abc
 • 15 Dec 2018 - 22 Dec 2018
 • 1.475,- Hotel Gollingerhof
  • 7 x overnachting;
  • 7 x ontbijt;
  • 6 x diner (1 avond vrij);
  • Liftpas;
  • 4 dgn skitraining;
  • Welkomstdrankje;
  • Videoanalyse;
  • Sociale activiteiten.
 • Boek nu!
WIE ZIJN WIJ?
AANMELDEN
HOTEL
Centrum Hinterglemm

We verblijven deze week in Hotel Gollingerhof, in het centrum van Hinterglemm. De dichtstbijzijnde lift is op slechts op 200 meter lopen. Dit sfeervolle 3-sterren hotel is grotendeels gerenoveerd, in Oostenrijkse stijl. Het hotel beschikt over een bar/restaurant, skikelder, wifi, parkeergarage en een eigen Spa.

Verblijf is op basis van halfpension met iedere avond een heerlijk dinerbuffet. Behalve op woensdag, dan blijft de keuken gesloten. Op loopafstand bevinden zich diverse restaurants die zeker het bezoeken waard zijn. De host kan helpen bij het kiezen!

skitraining Hinterglemm
SKIGEBIED
Skicircus Saalbach

Het skigebied van Skicircus Saalbach heeft maar liefst 276 km piste met ruim 70 moderne liften. Door de vele sneeuwkanonnen is het sneeuwzeker en door de keuze van de week is het nog erg rustig op de piste. Het hotel ligt centraal in Hinterglemm en vanuit hier kunnen jullie meerdere rondes skiën.

De Zwölfer Kogelbahn is de meest bekende lift van het gebied. Deze lift ligt op slechts 350 meter lopen van het hotel. Het skigebied beschikt over veel verschillende pistes, waaronder een paar mooie rode en zwarte pistes waar we goed kunnen trainen.

De skitrainers zijn bekend in het gebied en weten de mooiste pistes te vinden!

PROGRAMMA
Het globale weekprogramma

Er is een globaal weekprogramma gemaakt waarin er tijd is om lekker te skiën, maar ook voor gezelligheid. Iedere avond organiseert de host een leuke activiteit waar je aan kan (maar niet moet) deelnemen.

Het hotel heeft ook een eigen spa en Hinterglemm is een levendig dorpje, dus je kunt ook zelf iets ondernemen.

Zaterdag Aankomstdag, introductie en welkomstdiner. Er is tijd om elkaar beter te leren  kennen.
Zondag We starten rustig om in te komen en het gebied te verkennen met een gids of ga evt. zelf op pad.
Maandag Eerste trainingsdag in groepjes van maximaal 8. ’s Avonds is er optioneel een workshop waxen/slijpen.
Dinsdag Tweede trainingsdag met aan het einde van de dag een video analyse. We verkennen samen de après ski van Hinterglemm.
Woensdag Woensdag is een vrije dag. Ga lekker zelf skiën, touren of geniet een dagje van de Spa in het hotel.
Donderdag Weer een trainingsdag. We trainen verder op basis van de video analyse.
Vrijdag Vandaag alweer de laatste trainingsdag. ’s Avonds is er een heerlijk afscheidsdiner.